Tuin Huren

Er zijn in totaal 62 tuinvakken. De tuinen zijn 1,5 x 16 meter. De tuinvakken zijn meer dan voldoende om ruim van te oogsten voor het hele gezin! Er zijn nog enkele tuinvakken vrij voor verhuur. De tuinen zijn allen voorzien van teelaarde, zijn machinaal bewerkt, water wordt ontrokken uit de waterput, die aangesloten is op de sloot.

 

Het biologisch tuinieren houdt in dat men geen chemische bestrijdingsmiddelen mag gebruiken voor de gewassen. Verder is er een open sfeer, waar men van elkaar leert, plantjes met elkaar deelt waar mogelijk. Wij doen mee aan burendag, nl doet, en houden aan het eind van het seizoen een oogstfeest met barbecue. Het gaat er bij Moestuin Park 21 om dat men plezier heeft in het tuinieren en het voor iedereen gezellig en sociaal blijft. Zoals bij elke vereniging zijn er ook verplichte momenten om te helpen om het complex zomer en winterklaar te maken.

 

Heb je interesse, meld je dan via het contactformulier of voor een vrijblijvend kennismaking gesprek op de tuin zelf.

Let op! Op dit moment zijn alle tuinvakken helaas vergeven. Als u interesse heeft voor een tuin kunt u zich op de wachtlijst laten zetten, zodra er tuinen vrij komen zal de eerst volgende benaderd worden.